Nyhuus Elteknik i Grenå, Djursland

Hos Nyhuus Elteknik i Grenå udfører vi en lang række tekniske løsninger til både private, erhverv og offentlige institutioner. Vi er autoriseret elinstallatør og tilbyder bl.a. tekniske løsninger til styring i industrien, installation af solceller, aircondition og varmepumper samt opsætning af tyverialarmer, videoovervågning, datanetværk, adgangskontrol og en række andre arbejdsopgaver indenfor sikring og el-teknik – bl.a. driftsoptimering og effektivisering af produktionsanlæg.

Skræddersyede løsninger til alle typer virksomheder

Nyhuus Elteknik startede som RN Sikring i 2010. Dengang bestod virksomheden af to mand, men i dag er vi 19 dedikerede medarbejdere, som hver dag har fokus på at levere skræddersyede løsninger til alle typer virksomheder.

Kvalitet og service er nøgleord hos Nyhuus Elteknik, og vi er naturligvis ISO 9001 certificeret. Certificeringen er en samling af standarder for kvalitetsstyring, som omfatter alle typer virksomheder og organisationer og vedligeholdes af International Organization for Standardization.

Professionel rådgivning

Vi udfører små som store opgaver for alle, men vores primære fokus er på professionelle løsninger til virksomheder, foreninger samt offentlige institutioner, og vi står naturligvis altid klar til at yde kompetent og professionel rådgivning, så I er sikret den mest optimale løsning.

Hos Nyhuus Elteknik tager vi også hånd om hele optimeringsprocessen og sikrer et smidigt forløb, som giver størst mulig effekt af jeres investeringer i energioptimering, hvad enten det drejer sig om energibesparelser ved nybyggeri, renovering af eksisterende bygninger eller driftsoptimering af køle- og industrianlæg.

Kontakt Nyhuus Elteknik og hør om vores mange tekniske løsninger.