Professionelle alarmsystemer

Hos Nyhuus Elteknik i Grenå leverer vi professionelle alarmsystemer til både virksomheder, offentlige myndigheder og private. Vi leverer ingen pakkeløsninger, men indgår i stedet i en tæt dialog med alle vores kunder, så vi sammen sikrer den mest optimale alarmløsning til lige netop jeres behov. Det betyder, at vi også leverer individuelle alarmløsninger, som er tilpasset den enkelte virksomheds forsikringskrav.

Vi er naturligvis ISO 9001 certificeret og er dermed godkendt til at installere og servicere alarmer på højeste niveau.

Forsikringsgodkendte alarmer

Vores alarmsystemer er desuden forsikringsgodkendte på højeste niveau, og vores alarmer er koblet op på Den Jyske Kontrolcentral. Det betyder, at centralen altid holder øje med alarmerne – uanset om du er hjemme eller ude, har åbent eller lukket. Den Jyske Kontrolcentral yder døgnservice alle ugens dage, så det er altid muligt at få hjælp.

Nyhuus Elteknik leverer alarmanlæg til både små og store virksomheder. Vi har bl.a. en rammeaftale med Norddjurs kommune om sikring og adgangskontrol.

Alarmer til private

Ud over alarmsystemer til virksomheder og offentlige institutioner leverer Nyhuus Elteknik også alarmer til private, som i stedet for at leje kan eje alarmanlægget og derved slippe for at betale dyre afdrag hver måned. Et alarmanlæg til en normal villa er som regel tjent hjem på under 2 år.

Kontakt Nyhuus Elteknik og få et uforpligtende tilbud på et professionelt alarmanlæg.