Firmaprofil

Nyhuus Elteknik beskæftiger sig til daglig med opsætning af tyverialarmer, videoovervågning, datanetværk, adgangskontrol samt en række andre arbejdsopgaver indenfor sikring og el-teknik.

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, som lægger stor vægt på at tilbyde skræddersyede løsninger, som efterkommer de konkrete ønsker og behov, du som kunde måtte have.

Vi tager hånd om både store såvel som små opgaver indenfor sikring og el-teknik – både for privatpersoner, virksomheder, foreninger samt institutioner, og vi står naturligvis altid klar til at yde kompetent og professionel rådgivning, således du er sikret den helt rette løsning.

Ring og hør nærmere

Såfremt du ønsker at vide mere om Nyhuus Elteknik, eller du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe netop dig, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende dialog på tlf. 86 32 08 08.

lille-ronni

“Vi kan hjælpe med en bred vifte af forskelligartede arbejdsopgaver indenfor sikring og el-teknik – og vi løser både store som små opgaver for alle typer af kunder.”

Send en email

Nedenfor kan du kontakte os. Den følgende kontaktformular kan anvendes til alle spørgsmål som du ikke har fået svar på endnu.
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.